Logo van het Coöperatieve Gezondheid Fonds

het COÖPERATIEVE GEZONDHEID FONDS

Elke schenkkring heeft één of twee Fonds-coördinatoren. Een Fonds-coördinator is de 'vraagbaak' voor de leden van de schenkkring m.b.t. praktische zaken. Ook staat hij/zij in contact met Fonds-coördinatoren van andere schenkkringen en het bestuur.

De Fonds-coördinatoren van BUSSUM 1 zijn Paula van der Velde & Mischa Beekman. Ze zijn te bereiken via het e-mailadres van deze schenkkring: bussum1@gezondheidfonds.nl

door Paula van der Velde

Even een praatje met elkaar, met koffie, thee, lekkers. Socializen ook wel genoemd, dat is heel belangrijk! Daarna hebben we een gedicht uit het prachtige boek van Purusha geprikt. Ieder heeft verteld wat dit gedicht persoonlijk betekende. Wat zegt het, waar denk je aan of waar doet het bij jou een beroep op. Daar kwamen leuke en goede gesprekken uit voort. Ook diverse vragen. We hebben ook een paar thema’s besproken. Voorbeelden genomen die we in de loop der tijd tegen kunnen komen, zoals: “Iemand vraagt 50 euro boven het gestelde bedrag van 750 euro aan te wenden voor een behandeling”. Hoe gaan we hiermee om?

het COÖPERATIEVE GEZONDHEID FONDS W.A.

Opgericht 5 februari 2020

Kamer van Koophandel nr. 77260023

Bankrekening nr. NL22 INGB 0007631293

FLYER DOWNLOADEN

© het Coöperatieve Gezondheid Fonds W.A. 2020

CONTACT


E-mail: info@gezondheidfonds.nl

Telefoon: 0575 572466 (ma. t/m do. 10.00u-14.00u)