Elke schenkkring heeft één of twee Fonds-coördinatoren. Een Fonds-coördinator is de 'vraagbaak' voor de leden van de schenkkring m.b.t. praktische zaken. Ook staat hij/zij in contact met Fonds-coördinatoren van andere schenkkringen en het bestuur.

De Fonds-coördinatoren van JOURE 1 zijn Janneke Russchen & Geertje Swart-Hazen. Ze zijn te bereiken via het e-mailadres van deze schenkkring: joure1@gezondheidfonds.nl

Bijeenkomst 5 juni jl.

Het heeft even geduurd, maar gelukkig kunnen we elkaar als schenkkring weer ontmoeten en verder gaan met elkaar leren kennen. Dit is nodig om onze eigen vorm, 'toon' te vinden. In deze beginfase is het nog aftasten, luisteren, vragen stellen, delen en inspireren.


Het was fijn om elkaar weer te zien en met elkaar te delen. De locatie werd als zeer prettig ervaren en centraal voor Friesland en de Noord-Oost polder. We zaten 1,5 meter uit elkaar in een grote kring. Er was respect voor elkaar wie graag afstand hield en voor wie graag contact wilde.


Tips en tops:
- Bio-energetische tandarts, Arnd Wolvetang, in Schagen
- Tandprofessional Ozon Tandzorg, Jacob Brandsma, in Sneek
- De biologische tandarts in Leeuwarden

- Boeken van Christina von Dreien: 'Tweeling als licht geboren' 'Het visioen over het goede' 'Bewustzijn schept vrede'

- Bond van Overheidszaken, Jordy Zwarts: aanklagen overheid relatie gezondheid en 5G (deze is inmiddels afgesloten om in te schrijven) en aanklagen i.v.m. Corona openheid en aansprakelijkheid. Tweede fase van de Corona-campagne is van start. Je kunt je nog inschrijven tot 11 juni 2020 14.00 uur.
- Geertje heeft nog gratis folders liggen van de werkgroep”5G wat doen we ermee?”. Mocht je willen helpen verspreiden of in jouw praktijk neerleggen, mail dan naar joure1@gezondheidfonds.nl. Dan krijg je ze toegestuurd.


Iedereen hartelijk bedankt voor zijn inbreng en bijdrage aan de leuke, liefdevolle en interessante avond. Graag tot een volgende keer.