Elke Schenk-Kring heeft één of twee Fonds-coördinatoren. Een Fonds-coördinator is de 'vraagbaak' voor de leden van de Schenk-Kring m.b.t. praktische zaken. Ook staat hij/zij in contact met Fonds-coördinatoren van andere Schenk-Kringen en het bestuur.

De Fonds-coördinatoren van BUSSUM 1 zijn Paula van der Velde & Mischa Beekman. Ze zijn te bereiken via het e-mailadres van deze Schenk-Kring: bussum1@gezondheidfonds.nl

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST?

Informatie via bussum1@gezondheidfonds.nl

door Paula van der Velde

Even een praatje met elkaar, met koffie, thee, lekkers. Socializen ook wel genoemd, dat is heel belangrijk! Daarna hebben we een gedicht uit het prachtige boek van Purusha geprikt. Ieder heeft verteld wat dit gedicht persoonlijk betekende. Wat zegt het, waar denk je aan of waar doet het bij jou een beroep op. Daar kwamen leuke en goede gesprekken uit voort. Ook diverse vragen. We hebben ook een paar thema’s besproken. Voorbeelden genomen die we in de loop der tijd tegen kunnen komen, zoals: “Iemand vraagt 50 euro boven het gestelde bedrag van 750 euro aan te wenden voor een behandeling”. Hoe gaan we hiermee om?