Elke Schenk-Kring heeft één of twee Fonds-coördinatoren. Een Fonds-coördinator is de 'vraagbaak' voor de leden van de Schenk-Kring m.b.t. praktische zaken. Ook staat hij/zij in contact met Fonds-coördinatoren van andere Schenk-Kringen en het bestuur.

De Fonds-coördinatoren van JOURE 1 zijn Janneke Russchen & Geertje Swart-Hazen. Ze zijn te bereiken via het e-mailadres van deze Schenk-Kring: joure1@gezondheidfonds.nl

door Geertje

Het heeft even geduurd, maar gelukkig kunnen we elkaar als schenkkring weer ontmoeten en verder gaan met elkaar leren kennen. Dit is nodig om onze eigen vorm, 'toon' te vinden. In deze beginfase is het nog aftasten, luisteren, vragen stellen, delen en inspireren.


Het was fijn om elkaar weer te zien en met elkaar te delen. De locatie werd als zeer prettig ervaren en centraal voor Friesland en de Noord-Oost polder. We zaten 1,5 meter uit elkaar in een grote kring. Er was respect voor elkaar wie graag afstand hield en voor wie graag contact wilde.


Er werden 'tips en tops' gedeeld mbt biologische tandartsen, boeken en organisaties/werkgroepen die zich inzetten voor een eerlijkere/transparantere samenleving. 

Iedereen hartelijk bedankt voor zijn inbreng en bijdrage aan de leuke, liefdevolle en interessante avond. Graag tot een volgende keer.

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST?

Informatie via joure1@gezondheidfonds.nl